2022. február 1., kedd

Pénzkereset kérdőívekkel!


Apróhírdető Program

Miért ne igényelhetnél magadnak egy saját ALdomaines ApróHirdető oldalt ha egyrészt ingyen van, másrészt ugyanolyan egyszerű művelet, mintha regisztrálnál a Facebookra, csak ott NULLA Ft jövedelmet kapsz azért, ha használod, itt pedig Passzívan TARTÓS jövedelmed lehet ÉVEKEN ÁT abból, ha használod! A 100 ezer Ft értékű kredit pedig Ajándék számodra.
Másképp fogalmazva, volt arra példa, hogy ezért nem regisztráltál magadnak egy vagy több Facebook fiókot (valakinek több is van), twitter fiókot vagy egyéb fiókot valamelyik oldalon, mert Passzívan TARTÓS jövedelmed lehet ÉVEKEN ÁT abból, ha használod?
Ugye hogy nem? Persze, mert ők sajnos nem osztották meg Veled a bevételeiket. Itt viszont a saját ALdomaines ApróHirdető oldaladnak köszönhetően lesz erre jogod, hogy részesülj a bevételéből.
Hacsak másnak nem engeded át. Mert itt limitált a hirdetési csapat létszáma, akik bekerülhetnek a belső körbe. Ezért ne tétovázz, mert már jártak úgy mások, hogy 1 napot aludtak rá és másnap már más jelentkező lefoglalta előle a kiszemelt várost.

Aldomaines városi ApróHirdető ingyenes igényléséhez és hogy megkaphasd a 100.000 Ft-os ajándék kredit-ed: http://aprohirdetoprogram.hu/AP000634


MillionN-The Money Makers Social Network

Hány ismerősöd van a facebookon? Már több mint 340 000 új barát csatlakozott a MillionN hálózatához! Ennek az új hálózatnak csak nyertesei lesznek! Ingyenes csatlakozás és tovább ajánlási lehetőség ami kizárólag meghívással működik! Ingyenes tagságok kiosztásával 100$/fő növeled a kereted!! Élettartamú tagság,10% élettartam jogdíj,Akár 500 USD/hó ajánlásonként. További kereseti lehetőség és több bónusz is elérhető! Regisztrálj ingyen és hívd meg a barátaid a többit a rendszer elvégzi! Ebből a pénzkereső közösségből ne maradj ki.


Paid Viewpoint.com

15 dollár elérésétől fizet Paypal számlára.
Regisztráció :http://paidviewpoint.com/?r=8imgoi

Magyar Országos Panel

Magyar oldal, pontokat oszt számlára fizet.

I-Say

Magyar nyelvű ,nagyon jól fizet paypal-ra vagy prepaid mastercard-ra.

GREEN PANTHERA
Jólfizető angol nyelvű kérdőív portál. Sok kérdőívet küld. Kifizetés 30 dollártól paypal számlára.
https://greenpanthera.com/en/?rf=fe11428720ef8

TOLUNA
Magyar nyelvű oldal.Kérdőívek mellet lehet szavazni,saját tartalmat feltölteni,játékokban részt venni. Pontokat lehet gyűjteni amit be lehet váltani pénzre.
Regisztráció: https://hu.toluna.com/referral/brandenburg2079


MARKETAGENT.COM
Magyar nyelvű,hetenként küld kérdőíveket.Nincs pénz kivételi határ. Paypalra fizet.


POPULÁCIÓ  :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése